Arbëri

Më 17 qershor mbahet seanca plenare e Kuvendit

 

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, ka vendosur që Kuvendi të mblidhet në seancë plenare të enjten, më 17 qershor 2021, në orën 10:00.

Në këtë seancë pritet të bëhet shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-004 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 05/L-132 për Automjete, si dhe shqyrtimi i propozimit të Qeverisë së Kosovës për ratifikimin e shtatë anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë Kosovare të Akreditimit.