Arbëri

Policia e Kosovës e qytetarë të shumtë dhurojnë gjak në Prishtinë

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Qytetarë të shumtë e pjesëtarë të Policisë së Kosovës kanë dhuruar gjak në Ditën botërorë të dhurimit të gjakut në sheshin “Nënë Tereza”, në Prishtinë, raporton Ekonomia Online.

Drejtoresha e Qendrës për Transfuzionin e gjakut, Bukurije Zhubi, ka falënderuar të gjithë ata të cilët kanë dhuruar gjak dhe kanë shpëtuar jetë.