Arbëri

SHSKUK: 37 të prekur me COVID-19 po marrin trajtim

Coronavirus
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 115 pacientë, 17 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 81 me oksigjenoterapi.

Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë, 17 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 66 me oksigjeno-terapi.