Arbëri

Prokuroria Speciale shënjestron rastin “Thirrjet”

 

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale, Blerim Isufaj, ka marrë vendim për shënjestrimin e një rasti të krimeve të rënda.

Rasti i koduar si “Thirrjet” ku janë të përfshirë njëzetekatër persona për veprën penale “Pjesëmarrja ose organizimi i grupit kriminal të organizuar” dhe “Mashtrimi” është shënjestruar nga Prokuroria Speciale.