Arbëri

122 pacientë po trajtohen nga COVID 19, 84 me oksigjeno-terapi

Foto lustrim
 

Në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 122 pacientë, sipas raportit të ditor të SHSKUK-së.

Prej tyre, 33 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 84 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.