Arbëri

GLPS: Në rastin e hidrocentraleve, Apeli ka vendosur kundër ambientit

 

Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike, platformë e themeluar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka mbajtur sot konferencë për media lidhur me vendimin e Gjykatës së Apelit për Hidrocentralet në Deçan.

Gjatë konferencës për media, Alba Dushi, eksperte ligjore e Qendrës për Raste Gjyqësore Strategjike tha se në rastin e hidrocentraleve në Deçan, Gjykata e Apelit ka vendosur kundër ambientit dhe qytetarëve, duke vlerësuar më lartë interesin e kompanisë private sesa interesin publik.