Arbëri

Japin dorëheqje drejtori i AKK-së dhe kryeshefi i AMMK-së

Ilir Morina

Dy agjenci që veprojnë në kuadër të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Agjencia Kadastrale e Kosovës dhe ajo për Mbrojtën e Mjedisit, kanë mbetur pa kryeshefa.

 

Dy agjenci që veprojnë në kuadër të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Agjencia Kadastrale e Kosovës dhe ajo për Mbrojtën e Mjedisit, kanë mbetur pa kryeshefa.

Avni Ahmeti dhe Ilir Morina kanë dhënë dorëheqje nga këto pozita. Kërkesa për lirim nga pozita nga ana e të dyve thuhet se ka të bëjë me arsye personale.