Arbëri

Osmani për dënimin e Mladiqit: Rast i rrallë ku është vënë drejtësia

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, konfirmimin e dënimit me burgim të përjetshëm të kriminelit të luftës Ratko Mladiq, e ka quajtur si një rast të rrallë ku drejtësia është vënë në vend.

Osmani ka thënë se në rajon ende ka shumë rrugë për të bërë që të sigurohet që të mbijetuarit dhe familjet e të zhdukurve të drejtësinë.