Arbëri

Jep dorëheqja gjyqtarja që publikoi video në ‘Tik Tok”

 

Në Këshillin e Lartë Gjyqësor në Shqipëri ka filluar mbledhja ku po diskutohet për kërkesën e Inspektorit të Lartë të D-së për pezullim nga detyra të gjyqtares së Elbasanit, Enkeleda Kapedanit.

Enkeleda Kapedani ka paraqitur dorëheqjen nga detyra e zv. kryetares, ndërsa ka kërkuar që t’i dëgjohet zëri dhe të dalë në dritë e vërteta.