Arbëri

Kadriu: Nuk ka vend për panik nga gripi i shpezëve, por duhet pasur kujdes

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës thotë se nuk ka vend për panik përkundër paraqitjes së gripit të shpezëve në Kosovë. Por, nga kjo Agjenci thuhet se duhet pasur kujdes.

Drejtori i Drejtorisë së Shëndetit Publik në AUV, Flamur Kadriu në një intervistë për emisionin SOT në KTV, ka thënë se nuk ka evidencë që vezët apo mishi i shpezëve shkaktojnë sëmundjen apo bartin gripin e shpezëve të njeriu.