Arbëri

Reka: Javën që vjen, SHBA-ja dhe BE-ja ndezin motorët për arritjen e paqes së papërfunduar të Ballkanit

Foto: Ilustrim
 

Ish-ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës po rikthehen në Ballkan me administratën Biden për të arritur paqen e papërfunduar aty.

Reka në Facebook ka shkruar se ushtrimet ushtarake “Defender 21” ishin mesazh i qartë i diplomacisë së mbështetur me forcë.