Arbëri

Familja pretendon se tre policë nga Graçanica ua rrahën djalin 18-vjeçar

Pasi u rrah nga policia, nën shoqërimin e tyre, Leonit Osmani u trajtua për pesë orë radhazi në Emergjencën e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

 

Pasi u rrah nga policia, nën shoqërimin e tyre, Leonit Osmani u trajtua për pesë orë radhazi në Emergjencën e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Kështu pretendon familja e tij nga Llabjani i Gjilanit, të cilët thonë se nga 17 maji 18-vjeçari është në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë dhe nuk u është lejuar ta shohin, me arsyetimin se ende është duke marrë trajtim mjekësor.