Arbëri

Shkarkohet drejtori i ARPL-së për shkelje në licencim të HC-ve

 

Drejtori i Autoritetit Rajonal për Pellgje Lumore, Gani Berisha, të martën e ka pasur ditën e fundit të punës në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Komisioni Disiplinor i kësaj ministrie ka marrë vendim për largimin e tij nga puna shkaku i shkeljeve të rënda të detyrës zyrtare.