Arbëri

Sveçla i përgjigjet Hoxhajt: Vendimi s’ka të bëjë fare me mini-Schengen

 

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes ndërkombëtare me Shqipërinë, Bosnje dhe Hercegovinën, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi dhe Serbinë mbi lirinë e lëvizjes së qytetarëve dhe palëve të treta.

E kreu i PDK-së, Enver Hoxhaj e ka kritikuar ashpër vendimin e sotëm të Qeverisë Kurti për të nisur zbatimin e marrëveshjes ballkanike të iniciuar vite më parë nga procesi i Berlinit për lëvizjen e qytetarëve mes vendeve të rajonit.