Arbëri

SHSKUK: 14 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë shëndetësore

 

Në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë të hospitalizuar 271 pacientë për COVID-19.

Prej tyre 157 janë të konfirmuar me COVID-19, ndërsa 14 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 190 janë me oksigjeno-terapi.