Arbëri

Daçiq thotë se kërkesa për tërheqjen e KFOR-it nga Kosova është më tepër kërcënim, sesa gjë reale

 

Kryeparlamentari i Serbisë, Ivica Daçiq, ka vlerësuar se kërkesa për tërheqjen e KFOR-it dhe UNIMK-ut nga Kosova, paraqet më tepër një kërcënim, sesa që mund të ndodh në realitet, raporton Tanjug.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha pak ditë më parë se një fuqi e madhe do të kërkojë tërheqjen e KFOR-it dhe UNMIK-ut nga Serbia.