Arbëri

Kolona deri në 500 metra në Merdare

Foto: Ilustrim
 

Pas festës së Fitër Bajramit, mërgimtarët që kanë qenë në Kosovë për ta kaluar këtë festë me familjarët, kanë nisur të kthehen në shtetet ku jetojnë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në pikë-kalimet kufitare pritjet në hyrje dhe dalje janë deri në pesë minuta, përveç në Merdare, ku kolonat janë 500 metra.