Arbëri

Nga e shtuna mund të vaksinohen vetëm ata që kontaktohen nga MSH-ja

 

Procesi i vaksinimit do të vazhdojë edhe gjatë fundjavës në sallën “1 Tetori” dhe në komunat e Kosovës, ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë.

Në sallën “1 Tetori” do të vaksinohen qytetarët që janë kontaktuar të premten nga MSH-ja, sipas aplikimit të tyre dhe sipas terminit të caktuar.