Arbëri

Pezullohen memorandumet me komunat për të shtuar buxhet për shpronësime

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturë ka pezulluar të gjitha memorandumet e nënshkruara me komunat për vitin 2021 për të ndarë buxhet shtesë për shpronësime të pronave. Sipas zëvendësministrit Hysen Durmishi, buxheti shtesë do të ndahet për shkak të vendimeve gjyqësore dhe për kontratat të cilat janë nënshkruar më herët me kredi.

Sipas tij, një vendim i tillë ka qenë i detyrueshëm.