Arbëri

“Zajeno” thotë se u ka ofruar institucioneve dëshmi për kërcënime

 

Tetë anëtarë të “Zajeno”, subjektit politik të komunitetit goran, pohohet të kenë dhënë deklarata tek organet e hetuesisë, pas denoncimeve për presion para zgjedhjeve të 14 shkurtit, nga subjekti tjetër goran, JGP dhe strukturat paralele të Serbisë në Dragash.

Berzat Berzati, anëtar i Këshillit Drejtues i “Zajenos” ka thënë se të shumta janë deklaratat dhe dëshmitë e dorëzuara në polici nga të kërcënuarit.