Arbëri

Vendi i zbritjeve të mëdha për Festën e Fitër Bajramit!

Artikull i sponsorizuar
 

Jemi në prag të Festës së Fitër Bajramit dhe tashmë, si çdo herë, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTA dhe ZBRITJE të shumta në; artikuj të ndryshëm ushqimor, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për servim dhe gatim, mjete pastrimi dhe kopshti, artikuj të domosdoshëm për fëmijë, aksesorë të ndryshëm, si dhe shumë e shumë të tjera.

 

🥳Për festën e madhe të Fitër Bajramit🕌🙏🌙👨‍👩‍👧‍👦 OFERTA dhe ZBRITJE të mëdha😍👨‍👩‍👧‍👦 ⏰Oferta vlenë nga 7-13 Maj 2021 🛒 #vivafresh #offer #sale #aksion #zbritje

Posted by Viva Fresh Store on Friday, May 7, 2021