Arbëri

Nga 17 deri 29 maj, stërvitjet “Defender Europe 21” realizohen në Kosovë

 

Kosova është në mesin e 16 vendeve të botës, ku do të realizohen stërvitjet për ushtrimin ushtarak ”Defender Europe 21”.

Në një konferencë për media, ministri i mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se kjo është një ngjarje e rëndësishme e Kosovës dhe se tregon partneritetin që Kosova ka me SHBA-në.