Arbëri

Kosova dhe Emiratet pajtohen për organizimin e një konference të përbashkët për tërheqje të Investimeve

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është takuar me ambasadoren jorezidente të Emirateve të Bashkuara Arabe në Kosovë, Nabila Alshamsi.

Ambasadorja ka shprehur vullnetin e Emirateve për të qenë pionere për investime në Kosovë, me përqëndrim në industrinë ushqimore dhe turizëm malor.