Arbëri

Shkarkimi i Metës diskutohet nesër

Shkarkimi i Metës diskutohet nesër
 

Komisioni i Ligjeve në Shqipëri do të mblidhet nesër për të shqyrtuar kërkesën e socialistëve për ngritjen e një komisoni hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

Kërkesa e Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste është depozituar tashmë në Kuvend dhe pritet miratimi nga Komisioni i Ligjeve.