Arbëri

Katër të vdekur dhe 75 të infektuar me COVID-19 brenda 24 orëve në Kosovë

Katër të vdekur dhe 75 të infektuar me COVID-19 brenda 24 orëve në Kosovë
 

Katër persona kanë vdekur dhe 75 raste me koronavirus janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Gjatë kësaj kohe janë testuar 1.312 persona. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Drenas 1 rast (76 vjeç), Gjilan 1 rast (77 vjeç), Mitrovicë 1 rast (48 vjeç), Prishtinë 1 rast (79 vjeç).