Arbëri

Në klinikat në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 545 pacientë për COVID-19

Në klinikat në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 545 pacientë për COVID-19
 

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme në kuadër të SHSKUK-së janë duke u trajtuar 545 pacientë për COVID-19.

438 prej tyre janë të konfirmuar si pozitivë me virusin Sars-CoV-2, ndërsa disa tjerë janë në pritje të rezultateve. 33 pacientë janë në gjendje të rëndë shëndetësore, e 419 prej tyre janë me oksigjenoterapi.