Arbëri

Në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 528 pacientë për COVID-19

Në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 528 pacientë për COVID-19
 

Në klinikat Covid në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 528 pacientë për COVID-19.

Prej tyre janë të konfirmuar 431 pacientë pozitivë me virusin Sars-CoV-2, ndërsa 36 prej tyre janë në gjendje të rëndësuar shëndetësore. Në oksigjenoterapi janë 416 pacientë.