Arbëri

Rukiqi: Prioritet duhet të jetë tregu i hapur për energji elektrike

Rukiqi: Prioritet duhet të jetë tregu i hapur për energji elektrike
 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, është pritur sot në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.

Kryetari i këtij komisioni, Ferat Shala, ka thënë se si komision ka gatishmëri për çdo lloj bashkëpunimi apo iniciative ekonomike që të bashkërendohen brenda kësaj legjislature me odat ekonomike.