Arbëri

Sindikata kërkon shkarkimin e Bordit të RTK-së

Sindikata kërkon shkarkimin e Bordit të RTK-së
 

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka kërkuar që urgjentisht të nisen procedurat për shkarkimin e Bordit të RTK-së.

Përfaqësuesit e Sindikatës janë takuar sot në ambientet e Kuvendt të Kosovës me kryetaren e Komisionit Parlamentar për Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media, Doarsa Kica Xhelilin, nënkryetarin Valon Ramadani dhe anëtarët e kryesisë Njazi Isaku, Fitim Haziri e Besim Muzaqi.