Arbëri

Deri tash kundër COVID-19 janë vaksinuar mbi 16 mijë qytetarë

Deri tash kundër COVID-19 janë vaksinuar mbi 16 mijë qytetarë
 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vaksinimi kundër COVID-19 është duke vazhduar sipas Planit Shtetëror të vaksinimit kundër COVID-19.

Sipas njoftimit, ekipet mjekësore në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, të mbështetura nga Ekipi menaxhues dhe vullnetarët si dhe Njësitë e vaksinimit të QKMF-ve në komuna, kanë vazhduar dhënien e vaksinave tek grup-mosha 75-79 vjeçe me sëmundje kronike.