Arbëri

22-vjet nga masakra e Sllovisë, ende kërkohet drejtësi

 

Mëngjesin e 15 prillit banorët e fshatit Sllovi të Lipjanit gjithmonë e nisin me homazhe për t’i përkujtuar 45 familjarët e tyre, të cilët u vranë e u masakruan 22-vjet më parë nga forcat serbe.

Feriz Gerbeshi, i mbijetuari i masakrës, ka thënë se serbët ia kishin djegur nënën dhe ia kishin masakruar katër anëtarë të tjerë të familjes.