Arbëri

Për tri javë, 532 mësimdhënës dhe 712 nxënës të infektuar me koronavirus

Për tri javë, 532 mësimdhënës dhe 712 nxënës të infektuar me koronavirus
 

Në një periudhë trejavore, përkatësisht nga 15 marsi deri më 2 prill, autoritetet shëndetësore në Kosovë kanë regjistruar 532 mësimdhënës dhe 712 nxënës të infektuar me koronavirusin e ri.

Këto të dhëna janë bërë të ditura nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.