Arbëri

Pezullohet procedura për zgjedhjen e Sekretarit të MPJD-së, nuk tregohen arsyet

Është pezulluar procedura për zgjedhjen e Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme, pozitë që prej muajsh mbahet me ushtrues detyre.

 

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike ka pezulluar konkursin për sekretar të Ministrisë së Punëve të Jashtme, pozitë e cila prej korrikut të vitit të kaluar mbahet me ushtrues detyre. Derisa në MPJ kanë thënë se arsyet e pezullimit duhet të kërkohen te Ministria përgjegjëse për zhvillimin e procedurave të rekrutimit, në MPB nuk kanë ofruar sqarime

Është pezulluar procedura për zgjedhjen e Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme, pozitë që prej muajsh mbahet me ushtrues detyre.

Pa dhënë ndonjë arsye, konkursin e ka pezulluar Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike më 26 mars, katër ditë pas votimit të qeverisë Kurti.