Arbëri

​Afro 700 persona mbi moshën 80 vjeç janë vaksinuar në Kosovë

​Afro 700 persona mbi moshën 80 vjeç janë vaksinuar në Kosovë
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Më vaksinën AstraZeneca janë vaksinuar deri të dielën në mesditë 668 persona mbi moshën 80-vjeçare.

Koordinatori i qendrës së vaksinimit në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, Niman Bardhi ka thënë se deri tani, procesi i vaksinimit ka ecur mirë dhe nuk ka pasur asnjë ankesë.