Arbëri

Mbërrijnë edhe 100 mijë doza të vaksinës “Sinovax” në Shqipëri

Mbërrijnë edhe 100 mijë doza të vaksinës “Sinovax” në Shqipëri
 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka bërë të ditur se kanë mbërritur edhe 100 mijë vaksina kineze anti-COVID “Sinovax”, ndonëse me një ditë vonesë për shkak të bllokimit të aeroportit të Rinasit nga kontrollorët e trafikut ajror.

“Me një ditë vonesë për shkak të tentativës çmendurake për bllokimin e fushatës së vaksinimit dhe nxitjen e rrëmujës në prag të zgjedhjeve, mbërrijnë 100 mijë vaksina të tjera anti-COVID”, ka njoftuar Rama.