Arbëri

MD-ja dhe GLSP-ja nënshkruajnë memorandum për rritjen e efikasitetit të sundimit të ligjit

 

Ministria e Shëndetësisë dhe Grupi për Studime Juridike dhe Politike kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi.

Qëllimi i këtij Memorandumi lidhet me mundësinë e zbatimit të projektit të titulluar “Rritja e efikasitetit: Monitorimi dhe vlerësimi i zbatimit të parimeve të sundimit të ligjit në Kosovë në bazë të Listës së Kontrollit të Sundimit të Ligjit të Këshillit të Evropës”, e financuar nga Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Kosovë- Programi MATRA dhe zbatuar nga GLPS.