Arbëri

Hoxha: Me hovin e përhapjes në Kosovë, virusit po i jepet rasti për të pësuar mutacion

Hoxha: Me hovin e përhapjes në Kosovë, virusit po i jepet rasti për të pësuar mutacion
 

Përhapja me të madhe e COVID-19 në Kosovë po i jep mundësinë virusit që të pësojë mutacion, ka deklaruar Kreshnik Hoxha, drejtor i shkencave në kimi dhe shkencëtar farmaceutik i angazhuar në zhvillimin e produkteve të reja mjekësore.

Hoxha ka thënë se fakti se nuk është raportuar për diçka të tillë deri më tani, nuk do të thotë se ajo nuk ka ndodhur.