Arbëri

Krasniqi: Opozita sot parandaloi ngufatjen e demokracisë të cilën Kurti po e kontrabandon

Krasniqi: Opozita sot parandaloi ngufatjen e demokracisë të cilën Kurti po e kontrabandon
 

Deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi ka thënë se Albin Kurti ka mendësi autoritare dhe ai kërkon pushtet absolut.

Krasniqi ka thënë se opozita sot ka parandaluar ngufatjen e demokracisë të cilën siç ka thënë, Albin Kurti dhe vartësitë e tij u munduan që të kontrabandojnë.