Arbëri

KQZ-ja miraton ndalesën e gjobave për partitë e mëdha, më së shumtë ka PDK-ja

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar ndalesën e gjobave të parapaguara për 4 subjektet politik të cilat përfitojnë fonde nga Fondi për Mbështetjen e Subjekteve Politike për vitin 2021, gjoba të shqiptuara nga Paneli Zgjedhor për Parashtresa dhe Ankesa për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Sipas vendimit, ndalesa e gjobave do të bëhet në dy këste.