Arbëri

JGP-ja dhe Lista Serbe akuzohen për presion mbi komunitetin goran

Pas 30 vjetësh punë si mësues në shkollën fillore “9 Maji” në fshatin Rapçë të Dragashit, Fehim Sali është suspenduar nga shkolla në sistemin paralel, për shkelje të rëndë të detyrës.

 

Pas 30 vjetësh punë si mësues në shkollën fillore “9 Maji” në fshatin Rapçë të Dragashit, Fehim Sali është suspenduar nga shkolla në sistemin paralel, për shkelje të rëndë të detyrës.

Suspendimi i tij ishte bërë pasi ai shpalli kandidaturën në listën e subjektit goran, Zajeno.