Arbëri

Gashi: Zhvillimet rreth gjykimit për vrasjen e Agonis Tetajt e zbehin besimin e qytetarëve tek drejtësia

Leotrim Gashi nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka thënë në Express Intervista të KTV-së se rikualifikimi i veprës penale të vrasjes së Agonis Tetajt nga vrasje e rëndë në vrasje nga pakujdesia nënkupton ulje maksimal të dënimit.

 

Leotrim Gashi nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka thënë në Express Intervista të KTV-së se rikualifikimi i veprës penale të vrasjes së Agonis Tetajt nga vrasje e rëndë në vrasje nga pakujdesia nënkupton ulje maksimal të dënimit.

Sipas tij, i akuzuari e ka pranuar fajësinë për vrasje nga pakujdesia dhe tashmë trupi gjykues të premten do të marrë vendimin lidhur me këtë rast.