Arbëri

PDK-ja mbledh anëtarët e Kryesisë një ditë para mbledhjes së Këshillit Drejtues

 

Rënia në vota e Partisë Demokratike të Kosovës ka shpeshtuar mbledhjet e strukturave të partisë.

Të martën, një ditë para mbledhjes së Këshillit Drejtues, PDK-ja ka mbledhur anëtarët e Kryesisë, siç ka thënë Enver Hoxhaj, në takim të rregullt.

“Ne do të diskutojmë mbi një temë të vetme dhe tema e vetme është se si Partia Demokratike e Kosovës të përgatitet për zgjedhjet lokale. Kjo qëndron, kjo është, kjo do të ndodhë”, ka thënë Hoxhaj.

Hoxhaj mohoi se në mbledhje mund të flitet për pakënaqësi brenda PDK-së pas rezultatit zgjedhor, derisa i ftoi gazetarët që të mos presin para selisë së partisë.