Arbëri

Supremja refuzon nëntë ankesa, gjashtë ende i ka në shqyrtim

 

Gjykata Supreme ka refuzuar nëntë ankesa të kandidatëve dhe subjekteve, të cilët ishin të pakënaqur me vendimet e Panelit Zgjedhor për Ankesa e Parashtresa (PZAP), derisa gjashtë të tjera i ka ende në shqyrtim.

Shumica e ankesave të refuzuara kanë të bëjnë me kërkesën për rinumërim të disa qendrave të votimeve.