Arbëri

Kiçmari: Hapja e ambasadës së Kosovës në Jerusalem, jo e lehtë për marrëdhëniet me vendet tjera

Kiçmari: Hapja e ambasadës së Kosovës në Jerusalem, jo e lehtë për marrëdhëniet me vendet tjera
 

Hapja e ambasadës së Kosovës në Jerusalem ka konotacione jo të lehta për marrëdhëniet e vendit me shtete të tjera, ka vlerësuar ish-ambasadori i Kosovës në Austri, Sabri Kiçmari.

Sipas tij, hapja e ambasadës në qytetin të cilin për kryeqytet e kërkojnë Izraeli dhe palestinezët, është akt politik i premtuar nga kryeministri në detyrë.