Arbëri

8 marsi, Dita Ndërkombëtares e Gruas, në Kosovë festohet dhe protestohet

8 marsi, Dita Ndërkombëtares e Gruas, në Kosovë festohet dhe protestohet
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Sot është 8 marsi, Dita Ndërkombëtare e Gruas, e cila për herë të parë u shënua në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kjo datë është një lloj privilegji për gratë, të cilat marrin dhurata në shenjë mirënjohje nga fëmijët, bashkëshortët dhe rrethi ngushtë familjar.