Arbëri

Ndizet flakadani i Ushtrisë në kazermën “Adem Jashari”

 

Në ora 18:15 është ndezur për herë të parë flakadani i ushtrisë në obeliskun e sapondërtuar në Kazermën "Adem Jashari".

Në këtë obelisk janë vendosur emblemat e UÇK-së, TMK-së dhe FSK-së. Ky flakadan u ndez në Natën e zjarreve në kuadër të shënimeve të Epopesë së UÇK-së, gjatë 5, 6 dhe 7 marsit.