Arbëri

Epopeja e UÇK-së përfundon sonte me natën e zjarreve

Epopeja e UÇK-së përfundon sonte me natën e zjarreve
 

Manifestimi i Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, përfundon sonte me natën e zjarreve në Prekaz.

Manifestimi nisi më 5 mars, ku fillimisht në të gjitha shkollat e Republikës së Kosovës ora e parë mësimore iu kushtua Epopesë së UÇK-së, familjes Jashari dhe të gjithë dëshmorëve dhe të rënëve për liri.