Arbëri

Punëtorët e KEK-ut paralajmërojnë protesta e greva

 

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës kanë paralajmëruar protesta e grave për shkak të mosplotësimit të kërkesave dhe nevojave të tyre.

Nexhat Llumnica, nënkryetar i Sindikatës së Re të KEK-ut ka thënë se nëse kjo korporatë edhe ndër më profitabilet në vend, kjo është siç ka thënë, për shkak të punëtorëve të saj të cilët po sakrifikojnë jetën dhe mirëqenien e tyre për një ndërmarrje me prodhim maksimal.