Arbëri

Reformat e Bidenit, shkarkohet drejtori i zyrës së DFC-së në Serbi

Reformat e Bidenit, shkarkohet drejtori i zyrës së DFC-së në Serbi
 

Me ardhjen e presidentit Joe Biden në krye të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ndryshimet kanë prekur edhe marrëveshjen ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë. Kjo është parë në ndryshimet e menaxhmentit të Koorporatës Financiare të SHB-së për Zhvillim Ndërkombëtar (DFC). Kjo Korporatë ka shkarkuar John Jovanoviqin, drejtor i zyrës rajonale për Ballkanin Perëndimor në Beograd, raporton tanjug.

Zyra e DFC-së në Beograd ishte hapur në kuadër të marrëveshjes që Serbia e Kosova nënshkruan në Washington më 4 shtator.