Arbëri

Kërkohet të mos ketë shtyrje të testit të arritshmërisë dhe maturës, nisin përgatitjet

Kërkohet të mos ketë shtyrje të testit të arritshmërisë dhe maturës, nisin përgatitjet
 

Për dallim nga viti i kaluar, kur testi i arritshmërisë u anulua derisa ai i maturës u shty dy herë për shkak të situatës me pandeminë, këtë vit po planifikohet të mbahen që të dyja.

Në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës kanë bërë të ditur se pas disa takimeve me drejtoritë komunale kanë ardhur në përfundim se testi i arritshmërisë do të mbahet më 21 maj, porse deri atëherë do ta përcjellin situatën me pandeminë.